Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 216 9001313 , 210 4100313 και 698 5086772

Cart

EDITORIAL

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,
Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας, όσο αφόρα τα ελληνικά προϊόντα της ελληνικής εταιρίας La Vie en Rose, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών προϊόντων χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά συστατικά, βιολογικά αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων από 100% φυτικές πρώτες ύλες χωρίς ίχνος συντηρητικών!
Η αγάπη μου για τη γυναίκα και το μεράκι μου για τα φυσικά συστατικά, άρα και τα φυσικά καλλυντικά, σε συνδυασμό με το καταστάλαγμα των γνώσεων που αποκόμισα σαν φοιτήτρια του τμήματος Χημείας του Ε.Κ.Π.Α. με οδήγησαν στη δημιουργία της La Vie en Rose. Για εμένα η Χημεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ψυχολογία της ύλης για αυτό και αποτελεί slogan της ζωής μου άρα και της επιχείρησης μου το «η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» Όλα αυτά σε συνδυασμό με την μανιάτικη καταγωγή μου, με οδήγησαν στη χρήση δραστικών συστατικών και βοτάνων όπως η αγραμπελίθρα (αγριογιασεμί), το τσάι του βουνού, το δίκταμο, το χαμομήλι, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, η λεβάντα , το πορτοκάλι, η καλέντουλα, η αχιλλέα, η πρόπολη, το μελισσοκέρι και ο βασσιλικός πολτός, τα εκχυλίσματα των οποίων αποτελούν πανάκια για πληθώρα δερματικών παθήσεων και όχι μόνο.
Δεν είμαι μόνο υπέρμαχος όλων των αγαθών και των ευωδιών που προέρχονται από το Ταΰγετο, άλλα εναντιώνομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου τόσο στα συντηρητικά όσο και σε βλαβερά συστατικά όπως τα εξής : sls, parabens, αλλεργιογόνα, παραφυνέλαια, προπυλενογλυκόλες, φθαλικοί εστέρες, διμεθικόνες, σιλικόνες, τιτάνιο, αλουμίνιο και άλλα καρκινογόνα συστατικά!
θα ήθελα να τονίσω ότι έκτος από την χρήση όλων αυτών των αγαθών της γης , χρησιμοποιώ και πρώτες ύλες υψηλής συγκέντρωσης σε δραστικά συστατικά όπως υαλουργικό χαμηλού μοριακού βάρους το οποίο διεισδύει μέχρι και την τρίτη στοιβάδα της επιδερμίδας, φυτικό κολλαγόνο , φυτικά βλαστοκύτταρα και ολιγοπεπτίδια τα οποία συνεργούν ιδανικά χωρίς την χρήση των συντηρητικών, δίνοντας τα μέγιστα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη την αγάπη που μου δείχνετε καθημερινά, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας, δηλώνοντας μέσα από την καρδιά μου ότι έχω κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα χάρη σε όλες εσάς!!!

 

Με εκτίμηση και αγάπη,
Δημητρα Κατσαφαδου