Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν με μικρά βήματα. Η καθημερινή περιποίηση προσώπου είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε και τελικά ίσως οι μισοί προλαβαίνουμε. Η απαιτητική ρουτίνα της καθημερινότητας πολλές φορές μας κουράζει τόσο, ώστε δεν έχουμε το κουράγιο να ασχοληθούμε με το δέρμα μας.

Αυτό είναι λάθος! Η φροντίδα του δέρματός μας δεν είναι απλά μια διαδικασία. Είναι θα λέγαμε μια… ιεροτελεστία, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της νεότητας του δέρματος, αλλά και στην ενίσχυση της ψυχολογίας.

Παραμελώντας την επιδερμίδα μας, την εκθέτουμε σε πρόωρη γήρανση, ξηρότητα και άλλες βλάβες που επηρεάζουν σημαντικά την εμφάνισή της. Με σωστή και τακτική φροντίδα, μπορούμε να ενισχύσουμε τη λάμψη και την υγεία της, αποκτώντας ένα υπέροχο δέρμα!

Πώς; Ας δούμε τα παρακάτω τα προϊόντα περιποίησης προσώπου που θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Καθαρισμός προσώπου: Η βάση για καθαρή επιδερμίδα

Τα καθαριστικά προσώπου αποτελούν το πρώτο βήμα σε κάθε ρουτίνα φροντίδας. Απαλλάσσουν την επιδερμίδα από ρύπους, λάδια και μακιγιάζ, διατηρώντας τη φρέσκια με υγιή λάμψη.

Donkey Milk liquid soap 300ml (Υγρό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας)

Επιλέξετε ένα απαλό καθαριστικό ή κάποιο που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας, ώστε να έχετε άψογα αποτελέσματα, χωρίς ερεθισμούς αλλά και ένα δέρμα έτοιμο και φρέσκο για την εφαρμογή των επόμενων προϊόντων.

Serum

Τα serum προσώπου είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να παρέχουν στοχευμένη φροντίδα. Με τα ισχυρά συστατικά τους, αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και η απώλεια σφριγηλότητας.

Gold kombucha serum 30ml

Συχνά διαθέτουν πιο συμπυκνωμένες φόρμουλες από τις κρέμες, προσφέροντας ισχυρή δράση, γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εφαρμογή τους, πριν από την κρέμα προσώπου, επιτρέπει την βαθύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών, εξασφαλίζοντας την εντυπωσιακή αυτή δράση.

Κρέμα προσώπου για ενυδάτωση και προστασία

Μετά τον καθαρισμό, σειρά έχει μια κρέμα προσώπου, η οποία σας παρέχει ενυδάτωση και θα προστατεύσει το δέρμα σας από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Brilliant Rose Cream with gold flakes 50ml

Επιλέξτε συστατικά που διατηρούν το δέρμα σας λείο και νεανικό, όπως το Bakuchiol (απαλό αντιοξειδωτικό) και η νιασιναμίδη, ενώ παράλληλα χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Έτσι, η επιδερμίδα σας θα είναι προστατευμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Κρέμα ματιών για λαμπερό βλέμμα

Μην ξεχνάμε την εφαρμογή κρέμας ματιών, ένα απαραίτητο βήμα καθημερινά, για τη μείωση των σημαδιών κούρασης και γήρανσης στη γύρω περιοχή.

Pistolet 22ml

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι λεπτότερη και πιο ευαίσθητη. Οι κρέμες ματιών είναι σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν τις ιδιαιτερότητες αυτές. Επενδύστε σε εξειδικευμένα προϊόντα που βοηθούν στη μείωση των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών, προσφέροντας ταυτόχρονα εντατική ενυδάτωση και θρέψη.

Ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου

Τα απλά, αλλά ισχυρά αυτά βήματα περιποίησης προσώπου, μπορούν να χαρίσουν σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση του δέρματός σας. Με τη συνεπή εφαρμογή, η διαφορά στην υφή και τη λάμψη της επιδερμίδας είναι εμφανής, χαρίζοντάς σας ένα πιο νεανικό, υγιές και λαμπερό πρόσωπο!

Μην παραμελείτε τη φροντίδα του εαυτού σας, όπως δεν παραμελείτε κι άλλες βασικές ανάγκες. Πείτε όχι σε δικαιολογίες όπως “δεν προλαβαίνω, ας ξεκινήσω από αύριο”. Βρείτε το χρόνο να δείτε τις ανάγκες που έχει το δέρμα σας, ώστε να του προσφέρετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα! Βρείτε χρόνο για εσάς!