Η μαγεία της Φύσης, συναντά την Ψυχολογία της ύλης!

Καλάθι Αγορών

Όροι Χρήσης

Terms & Conditions - Privacy Policy

  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

    H χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα ,συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους κάτωθι όρους.

    Οι τιμές των προϊόντων, οι εκπτώσεις και οι προσφορές που βλέπετε στο www.lavieenrose.com.gr ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για ηλεκτρονικές αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν ισχύουν απαραιτήτως για αγορές από τα φυσικά μας καταστήματα.

    1. Πνευματική Ιδιοκτησία
    Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της www.lavieenrose.com.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως εκπροσωπούνται. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

    2. Προσωπικά Δεδομένα
    Το www.lavieenrose.com.gr εφαρμόζοντας τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πουλάει, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.
    Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στο site μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

    3. Περιορισμός Ευθύνης
    Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, η μόνη αποζημίωση για οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης που προκύπτει από ή σχετίζεται με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που είναι εισηγμένη ή αγοράζεται από ή μέσω του Δικτυακού Τόπου περιορίζεται στην επιστροφή της τιμής αγοράς που καταβλήθηκε για το προϊόν ή την υπηρεσία.Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς ή οποιοσδήποτε από τους συνεργάτες μας ή κάποιο από τα αντίστοιχα στελέχη, διευθυντές, μέτοχοι, εργαζόμενοι, αντιπρόσωποι ή εκπρόσωποί μας ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που συμμετέχει στη δημιουργία, παραγωγή, μετάδοση ή διανομή του Δικτυακού Τόπου ή οποιουδήποτε προϊόντος που πωλείται μέσω του Δικτυακού Τόπου ή οποιουδήποτε μέρους αυτού, ευθύνεται για οποιεσδήποτε τιμωρητικές, παραδειγματικές, επακόλουθες, παρεπόμενες, έμμεσες ή ειδικές ζημίες που προκύπτουν από ή σε σχέση με την Ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε περιεχόμενο, προϊόντα ή υπηρεσίες που διατίθενται ή απαριθμούνται σε αυτήν, θεωρία της παραβίασης της σύμβασης, αμέλεια, αντικειμενική ευθύνη ή άλλως, ακόμη και αν το συμβαλλόμενο μέρος έχει ενημερωθεί για τη δυνατότητα τέτοιων ζημιών. Σε κάθε περίπτωση η μέγιστη ευθύνη μας για οποιεσδήποτε από τις προαναφερθείσες ζημίες περιορίζεται στο ποσό που λαμβάνουμε για τη συναλλαγή που οδήγησε στην αξίωση.

    4. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
    Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου www.lavieenrose.com.gr και τα λογότυπα www.lavieenrose.com.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας που διαχειρίζεται το site και απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή έγκριση της εταιρίας.

    5. Περιορισμός Ευθύνης
    H lavieenrose.com.gr διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.

    6. Ιατρική Αποκήρυξη
    Οι πληροφορίες, οι υπηρεσίες, τα περιεχόμενα και τα προϊόντα που περιέχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα προορίζονται αποκλειστικά για εκπαιδευτική ή ενημερωτική χρήση. Οι ανακοινώσεις οι συμβουλές και τα προϊόντα δεν έχουν σκοπό τη διάγνωση, θεραπεία, ίαση ή πρόληψη οποιασδήποτε κατάστασης ή ασθένειας για τα οποία, σε κάθε περίπτωση, οφείλετε να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.

    Αν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με τη φύση ή την προτεινόμενη χρήση των προϊόντων μας, μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@lavieenrose.com.gr


7. Πολιτική Αγορών
Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα, καθώς και κάθε δείγμα που μπορεί να παρέχουμε σε εσάς, είναι αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση. Απαγορεύεται η πώληση ή μεταπώληση οποιουδήποτε από τα προϊόντα ή δείγματα που αγοράζετε από την Ιστοσελίδα ή λαμβάνετε από εμάς.

8. Όροι Αλλαγής των Προϊόντων & Διαδικασία άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας μέσω e-mail στο info@lavieenrose.com.gr. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: "La Vie en Rose" Δροσίνη 11, Κηφισιά, Τ.Κ. 14562, Ελλάδα.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θ α παραλάβουμε τα προϊόντα.

9. Cookies
O διαδικτυακός τόπος www.lavieenrose.com.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να δημιουργήσουμε την κατά το δυνατόν ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα για εσάς. Η εταιρεία μας δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας μας μέσω της χρήσης των cookies. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση cookies στην τερματική συσκευή σας. Αν επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aboutcookies.org. Ωστόσο, η απενεργοποίηση ενδέχεται να προκαλέσει λειτουργικούς περιορισμούς στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

9. Προσωπικά Δεδομένα & Ασφάλεια
Για την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω του e-shop ο χρήστης θα κληθεί να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία (όνομα, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κλπ.), τα οποία θα καταχωρούνται σε αρχείο που θα τηρεί και θα επεξεργάζεται η Επιχείρηση, με σκοπό την εκτέλεση των παραγγελιών και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω του e-shop.
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (email ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
To e-shop χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Αποδέκτες στοιχείων του αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης, δύνανται να είναι οι εμπορικοί συνεργάτες της Επιχείρησης που μεσολαβούν για τη παράδοση των προϊόντων (πχ εταιρεία ταχυμεταφορών) και τα τυχόν Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα μέσω των οποίων θα γίνεται η εξόφληση των συναλλαγών σας κατά δική σας ρητή δήλωση.
Η Επιχείρηση δεν αποκαλύπτει ούτε δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών πλην των ανωτέρω αποδεκτών , οι οποίοι συνεργάζονται με την Επιχείρηση με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ Επιχείρησης και Χρήστη συναλλακτικής σχέσης, όπως αναφέρεται ανωτέρω εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.
Ο χρήστης διατηρεί τα δικαιώματα των άρθρων 11 (δικαίωμα ενημέρωσης), 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντίρρησης) του ν.2472/1997, τα οποία μπορεί να ασκήσει αποστέλλοντας σχετικό αίτημα προς την Επιχείρηση μέσω email στο info@lavieenrose.com.gr ή με γραπτή επιστολή προς την Επιχείρηση.
Tα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ο χρήστης θα δηλώσει, στο πλαίσιο της συναλλαγής του με το e-shop για παραγγελία ή αγορά προϊόντων, δύναται να χρησιμοποιηθούν για την απευθείας προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών ή για την ενημέρωση του χρήστη για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, βάσει των προβλεπόμενων στον Ν. 3471/2006.
Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης δύναται οποτεδήποτε επιθυμεί να αντιταχθεί στη χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου για την προβολή ή προώθηση νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών.